Doel 100 leden
58%

Community van verbinders

Unlock, Open up!

In onderstaande video vertellen leden van de School voor Eenzijn in nog geen twee minuten wat deze beweging voor hun betekent. Zij volgden eerder onze leerweg die wij vanaf nu aanbieden onder de naam: Unlock, Open up!


Via onderstaande knop vind je alle informatie rondom onze training Unlock, Open up!

Onze training

Sluit je aan bij onze beweging!

Wij geloven dat wérkelijke verbinding een verantwoordelijkheid is van iedereen.

Dit begint bij jezelf: jij bent de veroorzaker van jouw connectie met de wereld om je heen! 

De School voor Eenzijn is een community van verbinders. We vergroten de verbinding met onszelf, maken verbinding met elkaar mogelijk en inspireren anderen datzelfde te doen.

Jij zoekt dat gevoel van verbondenheid ook. Je beseft dat je dat het beste bereikt door in jezelf te beginnen maar weet ook dat je anderen daarbij nodig hebt. Sluit je aan bij onze community en weet je omgeven door gelijkgestemden.

Laat je inspireren én wees een inspirator!

Ons laatste nieuws

Lees ons nieuwste blog

Agenda

Voor de volledige agenda, klik hier!

Wat is de School voor Eenzijn?

Bekijk via onderstaande video in nog geen 3,5 minuut waar wij voor staan, wat wij doen en voor wie deze community is bedoeld.

Eenzaamheid is van alle tijden en van elke leeftijd

Dat moeten we niet verbergen maar omkeren

En daar hebben wij jou bij nodig

Over ons

De School voor Eenzijn is een idee van Sander Ritman en René Waterreus. Wij zijn beide door een periode in ons leven gegaan waarin we de existentiële eenzaamheid ten diepste hebben ervaren. Door te onderzoeken hoe we ons beperkten en wat ons wezenlijk bezielt, zijn we tot inzichten gekomen. De belangrijkste daarvan is dat er in wezen geen onderscheid bestaat; wij noemen dit Eenzijn. We ontwikkelden een leerweg en het idee ontstond om samen met gelijkgestemden deze beweging op gang te zetten.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-boek over existentiële eenzaamheid en wat er achter verscholen ligt!

Zoek je een eenzaamheidsdeskundige?

Eenzaamheid is een thema dat iedereen raakt. Dat weten Co-Founders en ervaringsdeskundigen Sander Ritman en René Waterreus als geen ander.

De School voor Eenzijn is een bron van kennis over wat eenzaamheid wel én niet is, hoe het mensen raakt en hoe je er uit kunt komen.

Sander en René spreken regelmatig over dit onderwerp en kunnen ook voor uw organisatie, community of gemeente een lezing, training of (korte) workshop verzorgen.

Ben je Professional in zorg en welzijn, heb je regelmatig te maken met eenzaamheid in je werkveld? Klik hieronder voor meer informatie over sprekers- of workshopaanvragen.

Ons laatste nieuws

In de media

FAQs

Wij zijn deze beweging begonnen omdat wij allebei bekend zijn met gevoelens van eenzaamheid en een periode hebben gekend waarin die geestesgesteldheid ons dwong om op zoek te gaan naar antwoorden. De vragen die ons bezig hielden waren van existentiële aard: wie zijn wij, waarom zijn we hier en hoe word je gelukkig? In onze zoektocht vonden wij antwoorden op deze vragen, vonden we elkaar en besloten we samen de School voor Eenzijn op te richten om ook anderen te inspireren deze zoektocht aan te gaan.

Category: Community

Load More