Deelnemersgroep – Leerweg één

Leerweg één
Members
3
Details
Deze groep is alleen toegankelijk voor de deelnemers aan de donderdagavondleerweg in juli 2019. Hier zullen we relevante documenten als mini-colleges plaatsen, kunnen mensen opdrachten uitwerken en met en elkaar in contact blijven over de leerweg.
Sort by

3 thoughts on “Deelnemersgroep – Leerweg één

 1. clara meijer says:

  Het gegeven dat ‘ik’ er niet ben en dat ‘mijn’ lichaam de vorm is waardoor het leven geleefd wordt, begint langzaam ‘door te dringen/vat op mij te krijgen’ (woorden…). Ik vond daarom de het laatste interview met Margreeth erg verhelderend. Bovendien, als ik het ego (denken) loslaat raak in in een staat van ontspanning en ben ik. Zo zijn de logische niveaus een mooi instrument om dat ego-denken te onderzoeken en die staat van gewoon zijn weer gewaar te zijn (woorden…). Ik vond het fijn om deze oefening weer eens in mijn systeem te krijgen. De begeleiding was ook heel goed vond ik. Bedankt.

  • Sander Ritman says:

   Hoi Clara,

   Wat fijn om te lezen dat ‘het’ vat op je begint te krijgen. Ook met deze materie is het toch zo dat wie zoekt zal vinden. Wat uiteraard geen garantie geeft over het behouden ervan, en daar zit hem nu net de crux 🙂 Iets wat er al is, is er al.

   Tof dat ook het interview met Margreeth eraan heeft bijgedragen. Zo zie je dat de inspiratie zich uit allerlei hoeken kan aandienen, als je je maar openstelt. En tot slot ben ik heel blij dat je de ladder zo positief hebt ervaren. Bedankt voor alle complimenten.

 2. Sander Ritman says:

  Welkom bij de leerweg-groep. Hieronder kun je vragen, opmerkingen en andere berichten kwijt die te maken hebben met de leerweg. Deze berichten zijn alleen zichtbaar voor de leden in deze groep.

Leave a Reply