Ha Schoolfan

Wat leuk dat je bij wil dragen aan deze community! Hieronder kun je je opgeven als Founding Member. Daarmee ben je donateur aan de School voor Eenzijn.

Met een donatie van 75 euro help je een lid van de School voor Eenzijn aan onze leerweg. Voor de echte fans is het ook mogelijk om met een donatie van 150 euro twee personen mee te laten doen. Je helpt zo iemand die vast is komen te zitten in gevoelens van eenzaamheid, maar die zelf niet de financiële middelen heeft om de leerweg te kunnen volgen.

Als donateur ben je tevens Founding Member en dus medeoprichter van onze beweging! Je krijgt een jaar lang toegang tot ons platform, evenementen (met korting), artikelen, aanbod van andere leden, de mogelijkheid zelf bij te dragen aan de School en jouw eigen aanbod te promoten. 

Word je nu donateur, dan krijg je gratis toegang tot ons volgende event op zaterdagavond 14 december in Café Juni, Nutshuis Den Haag t.w.v. 15 euro (na aanmelding krijg je een 100% kortingslink toegestuurd, zolang er nog plekken vrij zijn).

Let op: linkeroptie is een donatie voor één persoon, rechts voor twee personen (tenzij je natuurlijk zelf mee wil doen)

Totaal: € -
je wordt gelijk doorgeleid naar de iDeal-betaalpagina.

Doneer je liever een kleiner bedrag per maand? Dat kan! Klik op onderstaande knop en je kunt gelijk je machtiging afgeven voor € 7,50 per maand (tot wederopzegging).