Founding Member Event

Maak kennis met de School voor Eenzijn!

Zaterdag 28 september organiseren we het eerste Founding Member Event sinds het Launch event van de School voor Eenzijn afgelopen juni. Dit is het moment om nader kennis met elkaar en de School te maken. Dus ook als je nog niet lid bent, kom langs en we vertellen je alles over deze nieuwe community.

Datum
zaterdag 28 september van 13:00 tot 18:00 uur (inclusief borrel vanaf 17:00 uur)

Waar?
Bij Kind Aan Zee aan de Neptunusstraat 76 in Scheveningen.

Wat?
Deze middag is de gelegenheid bij uitstek om de School en haar Founding Members (beter) te leren kennen. We nemen jullie in een korte presentatie (nogmaals) mee in de opzet en plannen van de School voor Eenzijn en vertellen jullie waar we nu staan. Daarnaast willen we jullie graag (nog meer) betrekken bij het groter maken van de School. Daartoe hebben we een actief ‘Denk Tank’-programma gemaakt waarin je al je enthousiasme en ideeën voor de School kwijt kunt.

Na op de verzendknop te hebben gedrukt, ben je aangemeld. Let op: Je ontvangt geen ontvangstbevestiging per mail!

Hopelijk tot snel!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Let op: parkeren in de Neptunusstraat is betaald en bovendien voor maximaal 2 uur. Het openbaar vervoer is natuurlijk altijd een optie. Tram 9 stopt bij het Circus Theater, vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar Kind Aan Zee. Bij het Circus Theater is eventueel ook een (betaalde) parkeergarage, ook dan ben je binnen 10 minuten bij Kind Aan Zee.