Hoe doet Suus dat? – #4

In deze nieuwe rubriek op het ledengedeelte van de School voor Eenzijn zal Suus Venings – ‘rust in je hoofd specialist’ – haar eigen wijsheid met ons delen en kun je haar vragen stellen.

In deze vierde bijdrage geeft Suus haar praktische kijk op het verlichtings- en mindfulnesdenken

In dit moment ligt verlichting

De derde bijdrage van Suus gaat over Eenzijn: geïnspireerd door de naam van deze School! En ook dit keer geeft Suus weer een praktische kijk op de zaak vanuit haar eigen ervaring. Lees Suus haar bijdrage via de link hieronder, en stel vooral vragen onder het artikel:

Vier ervaring met Eenzijn

 

Haar tweede bijdrage staat inmiddels ook online en gaat over het ochtendritueel. Doorgaans focussen we ons op onszelf ‘uiterlijk toonbaar maken aan de wereld’. Terwijl een lichamelijke en geestelijke voorbereiding minstens zo belangrijk zijn. Lees het hier:

Een ochtendritueel van 2 uur

Haar eerste bijdrage gaat over meditatie. Dit sluit ook mooi aan bij onze vijfde leerwegbijeenkomst die geheel in het teken stond van mediteren in de meest brede zin van het woord.

Lees Suus haar eerste bijdrage via onderstaande link of via het bloggedeelte. En, stel vooral vragen. Dat vindt zij namelijk ontzettend leuk 🙂

Mediteren: een mentale workout is net zo belangrijk als een fysieke workout

Met prachtige illustratie van Fleur Waterlander

Mediteren-een-mentale-workout