Kom je naar de laatste Fluro Friday op 20 september?

Kom je naar de laatste Fluro Friday op 20 september?

Zijn met eenzaamheid, diagnose of somberheid was nog nooit zo uitdagend en verbindend! En ja, je hebt er wat moed voor nodig om aan te sluiten bij Fluro Friday Scheveningen.

Ten minste dat is wat we van enkele deelnemers gehoord hebben. En als ik ze dan aan het einde van de activiteit zie, zie ik alleen maar glimlachen! En dat is waarom Fluro Friday zo ontzettend gaaf is,

Met elkaar delen maakt dat we helen en vervolgens helpt het sporten om dopamine aan te maken, die ons een natural high geeft! Op dit moment kunnen we echt alleen maar in het hier en nu zijn. Het hier en nu wat we zo vaak proberen te vermijden door te VEEL te sporten, te drinken, te eten, drugs te gebruiken, uit te gaan etc.

Door gewaarzijn te krijgen over dat wat je doet om je pijn te vermijden maak je een beweging om uit je patroon te raken en echt te gaan voelen waar jij zo onder gebukt gaat.

Op 20 september is de laatste Fluro Friday van dit seizoen! Dit keer bij Hart Beach. We beginnen om 16.00 uur met de anti-bad vibe crikel.

Trek je flueorescerende kleding aan om mee het water in te gaan (dus over je wetsuit heen en zorg dat er niets van plastic is wat in de zee kan vallen…we willen er namelijk nog lang van genieten) of je funly yoga outfit:-)

Ik, Sabine, ont-moet je heel graag! Voor meer informatie en je op te geven voor een surfles ga je naar www.studioliefde.nl/fluorvrijdag

 

Leave a Reply