SchoolPoll week 28

door René Waterreus

Samen met Sander ben ik Co-Founder van de School voor Eenzijn. Een lange periode van eenzaamheid bracht mij tot over de grens van het betamelijke. En daar, op de bodem, vond ik de weg naar buiten. Die inzichten wil ik niet voor mezelf houden!

SchoolPoll week 28

Daar is-tie weer: de SchoolPoll; een wekelijkse vinger aan de pol(l)s van de School Community. Soms door een daadwerkelijk poll waarin je met een klik op de knop kunt aangeven wat je vindt aan de hand van een vraag. Soms door een stelling waarop je geheel vrij kunt reageren.

Eenzaamheid speelt in vrijwel ieders leven op een goed moment wel een rol. De frequentie en intensiteit verschillen natuurlijk van persoon tot persoon. De School richt erop om de golven van het leven altijd het hoofd te kunnen bieden en er in alle rust op mee te kunnen surfen. Maar hoe zit dat op dit moment bij jou?

Eenzaamheid speelt op dit moment een rol in mijn leven

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ook deze week nodigen we je uit om vooral in de comments te laten weten wat je hiervan vindt en wat je bezighoudt. Gebruik de comments om je antwoord te nuanceren of om antwoorden van anderen te reageren.

Een bericht schrijven