SchoolPoll week 33

door René Waterreus

Samen met Sander ben ik Co-Founder van de School voor Eenzijn. Een lange periode van eenzaamheid bracht mij tot over de grens van het betamelijke. En daar, op de bodem, vond ik de weg naar buiten. Die inzichten wil ik niet voor mezelf houden!

SchoolPoll week 33

Daar is-tie weer: de SchoolPoll; een wekelijkse vinger aan de pol(l)s van de School Community. Soms door een daadwerkelijk poll waarin je met een klik op de knop kunt aangeven wat je vindt aan de hand van een vraag. Soms door een stelling waarop je geheel vrij kunt reageren.

Het is fantastisch om een moment van Awareness te ervaren. En het geeft niet of je dat nu spontaan overkomt of dat je die momenten op zoekt door bijvoorbeeld meditatie. Niet iedereen herkent die momenten echter. Tijdens onze live bijeenkomsten inspireren we elkaar vaak door ervaringen uit te wisselen. Vandaar de vraag van deze week:

Mijn mooiste Awareness-ervaring was …

Ook deze week nodigen we je uit om vooral in de comments te laten weten wat je hiervan vindt en wat je bezighoudt. Gebruik de comments om je antwoord te nuanceren of om antwoorden van anderen te reageren.

Leave a Reply