SchoolPoll week 35

door René Waterreus

Samen met Sander ben ik Co-Founder van de School voor Eenzijn. Een lange periode van eenzaamheid bracht mij tot over de grens van het betamelijke. En daar, op de bodem, vond ik de weg naar buiten. Die inzichten wil ik niet voor mezelf houden!

SchoolPoll week 35

Daar is-tie weer: de SchoolPoll; een wekelijkse vinger aan de pol(l)s van de School Community. Soms door een daadwerkelijk poll waarin je met een klik op de knop kunt aangeven wat je vindt aan de hand van een vraag. Soms door een stelling waarop je geheel vrij kunt reageren.

Soms lukt het me niet om de rust en kalmte te vinden. Mooi verhaal, dat Awareness maar het blijft natuurlijk het lastigste te bereiken op de momenten dat je het het hardste nodig hebt. Voor mij werkt muziek dan altijd fantastisch. Er zijn van die nummers die ik luister ‘if all else fails’. Uit de verhalen die ik in de loop der tijd met jullie heb uitgewisseld, weet ik dat meer van jullie dit soort ‘fail-safes’ hebben. De stelling van vandaag is dan ook om die hier te delen. Delen mag met een link. Graag zelfs, dan kunnen we er allemaal van meegenieten!

Als alles me tegenzit, helpt dit liedje/dit filmpje me er weer doorheen …

Ook deze week nodigen we je uit om vooral in de comments te laten weten wat je hiervan vindt en wat je bezighoudt. Gebruik de comments om je antwoord te nuanceren of om antwoorden van anderen te reageren.

Leave a Reply