Stories

Meld je nu aan voor deze verhalende theatershow voor échte verbinding!

De School voor Eenzijn en BedtimeStories zullen tijdens deze interactieve theatervoorstelling met jou op zoek gaan naar onze universele gemeenschappelijkheid. Gerrit Dragt en Guusje Eijbers zullen doormiddel van verhalen, poëzie, liedjes en humor het publiek dichter bij elkaar brengen. Sander Ritman zal zich via spoken word kwetsbaar opstellen en René Waterreus neemt je mee in een live coachingssessie over Eenzijn.

Meld je aan!

Zaterdag 5 oktober 2019

 • Inloop met koffie en thee: 12:30 uur
 • Het programma start om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur
 • Locatie: Theater de Nieuwe Regentes – Weimarstraat 63, te Den Haag
 • Toegang: Gratis (wel van tevoren aanmelden)

Aanmelden via het formulier hieronder:

  Door het hokje aan te vinken geef je aan dat je bekend bent met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens alleen voor het organiseren van dit event.

  Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt, ben je aangemeld. Je zult geen bevestigingsmail ontvangen. Dus, tot 5 oktober 🙂


  Over BedtimeStories

  BedtimeStories verzorgt literaire voorleesvoorstellingen. Daarbij hanteert zij de methodiek Verborgen Schatten, een speciaal door Guusje Eijbers ontwikkelde methode om doormiddel van vertellingen, poëzie en liedjes verbinding met elkaar te maken en verhalen te delen. Een belangrijk ingrediënt daarbij is humor, want niets verbindt meer dan samen lachen. Met acteurs Gerrit Dragt en Guusje Eijbers ga je op zoek naar je eigen verborgen schatten.


  Over de School voor Eenzijn

  De School voor Eenzijn is een idee van Sander Ritman en René Waterreus. Wij zijn beide door een periode in ons leven gegaan waarin we de existentiële eenzaamheid ten diepste hebben ervaren. Door inzicht te krijgen in hoe we ons beperkten en te onderzoeken wat ons wezenlijk bezielt, zijn we hieruit gekomen. De lichtheid die daarvoor in de plaats kwam noemen wij sindsdien Eenzijn. Samen ontwikkelden we een leerweg waarin we ook anderen op dit pad meenemen, bouwen aan een community (sluit je aan!) en organiseren we super inspirerende evenementen zoals deze!