Doe gratis mee met de online 10-Day Tap Along van Studio Liefde!

Ooit wel eens van tapping of EFT (Emotional Freedom Technique) gehoord? Zo niet, doe dan tot 22 mei 2020 mee met de 10-Day Tap Along van Studio Liefde. Sabine Wensink staat tot die tijd klaar om alle Nederlanders gratis de basis van deze wetenschappelijk bewezen, stress verlagende en pijn verlichtende techniek te leren. Iedereen die de techniek wel kent en gewoon mee wilt doen én misschien nog iets wil leren is natuurlijk ook van harte welkom!

Tijdens de 10-Day Tap Along die via mijn community  The Tapping Coach op Facebook te volgen is, neemt ik deelnemers mee op een reis langs o.a. angst, stress, helderheid van geest, intuïtie, vertrouwen, de meest gemaakte tapping vergissingen én zelfcompassie. 

10 video’s elke dag één

De 10-Day Tap Along is speciaal ontwikkeld om tien dagen lang vanuit huis  te werken aan het verlagen van het stressniveau en het activeren van het zelf helend verhogen van het lichaam door het volgen van simpele begeleide tik-meditaties. Tijdens de meditatie tik je verschillende drukpunten (afkomstig uit de Oosterse geneeskunde) en wordt door middel van westerse psychologie technieken zoals exposure-,  en cognitieve gedragstherapie aanspraak gemaakt op dat wat je denkt en wat je daarbij voelt. 

Door jezelf en je lichaam aan te spreken op angsten, boosheid, verdriet, afschuw en pijn en het daarna positief te draaien kan je geest een nieuwe verbinding maken in de hersenen waardoor de spanning in je lijf afneemt. Dit komt omdat de drukpunten fysiologisch reageren op het tikken, je brein verstaat wat je hardop of in je hoofd zegt tijdens een meditatie en waardoor de aanmaak van cortisol en andere stresshormonen afneemt. 

Video’s beperkte tijd online

De instructievideo’s van de 10-Day Tap Along blijven tot en met vrijdag 22 mei online. Nodig dus je buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, broer, zus, vader, moeder, opa of oma gauw uit om mee te doen. Iedereen heeft namelijk baat bij tapping. Of je nu stress ervaart, fysieke pijn heeft of in een ontwikkelproces zit. Er bestaat geen twijfel over dat het werkt, het is namelijk keer op keer wetenschappelijk bewezen.  

Coronacrisis

De coronacrisis raakt ons allemaal. Er is bijna niemand meer die zegt; ‘Het gaat alleen maar 100% goed.” Als mensen ervaren we gevoelens van spanning, angst, somberheid, eenzaamheid, ontmoediging en ga zo maar door. Juist in deze tijden is het belangrijk dat je zo min mogelijk stress ervaart. Inmiddels weten we dat (chronische) stress ziekteveroorzaker nummer één is. De immuunafweer gaat naar beneden wanneer je stress of spanning ervaart. De 10-Day Tap Along helpt om deze stress en gevoelens van ongemak af te laten vloeien, zogezegd je systeem vrij te maken van die stress en spanning, zodat het zo goed mogelijk zijn werk kan blijven doen. Een ander belangrijk onderdeel van een goed werkend immuunsysteem is natuurlijk voldoende slaap, gezonde voeding en genoeg beweging en vitamine zon (dat laatste met mate).  

Voor iedereen die angst of stress rondom het coronavirus ervaart staat er alvast een permanente tik-meditatie online op YouTube en op de Facebookpagina van Studio Liefde.

Over Sabine  

Sabine is getraind Gestaltprofessional therapeut en draait vanuit die basis haar praktijk Studio Liefde. Ze geeft onder normale omstandigheden Surftherapie, faciliteert Lichaamswerk,  Energetische therapie en Knuffeltherapie. Ze is initiatiefnemer van Fluro Friday Scheveningen, een beweging voor iedereen die even niet lekker in zijn of haar vel zit en van strand, zee, yoga en surfen houdt of dit wil leren. Ze organiseert internationale surftherapie retreats vanuit haar studio onder de naam Surf Therapy Travel. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, uitgestelde rouw, depressie, piekeren, angst, vrees en het ervaren van een extreem laag zelfbeeld. De afgelopen negen jaar wijdde zij haar leven aan het helen van zichzelf met als resultaat het bewandelen van het pad richting het geven van holistische lichaamsgerichte psychotherapie. 

Leave a Reply