Unlock

Welkom bij Unlock! In deze online cursus kun je op je eigen tempo kennismaken met de visie van de School voor Eenzijn op gevoelens van eenzaamheid en de filosofie die de School daarover heeft ontwikkeld. 

Door de modules te volgen, krijg je inzicht in waar jouw gevoelens van eenzaamheid vandaan komen en hoe je die kunt omkeren. De modules zijn telkens langs twee hoofdlijnen opgebouwd: Sander en René vertellen stap voor stap hoe zij zelf hun periodes van eenzaamheid hebben ervaren en hoe ze daaruit zijn gekomen én ze nemen je mee in de theoretische uitleg van de methodiek die zij hebben ontwikkeld.  

Unlock is het eerste van twee delen waaruit de complete leerweg van de School voor Eenzijn bestaat. Deel twee is Open Up. Dit is een ‘live’ training (digitaal of op een fysieke locatie te volgen) waarin Co-Founders Sander en René je verder meenemen op het pad naar Eenzijn. 

Je kunt Unlock het beste doorlopen in de volgorde die wij hebben aangegeven. Je kunt zodadelijk dus starten met Module 1. 

Veel wijsheid en plezier gewenst met het volgen van Unlock! 

Module 1 – Introductie

In de eerste module van Unlock maak je kennis met Co-Founders van de School voor Eenzijn Sander en René. Ze vertellen je over het hoe en waarom van deze cursus. En ze nemen je voor het eerst mee in hun persoonlijke verhaal over de periodes van eenzaamheid die zij zelf gekend hebben. Deze eigen verhalen vormen de rode draad van alle modules. 

Als je hebt ontdekt wat je met deze cursus kunt bereiken, dan kan je je verwachtingen hierover vastleggen in de opdracht die bij deze module zit. Na afloop van alle modules kan je zo nagaan of je jouw en onze doelstellingen hebt behaald. 

Video’s module 1